VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Zemst - Elewijt

27-28-29 Augustus 2010

Vrijdag 27 augustus

Vanaf 15u samenkomst op de parking van Elewijt Center, Berkenstraat te 1982 Elewijt.
's Avonds gezellig samenzijn in de bar vanaf 19u.

Zaterdag 28 augustus

Bekende schilders zoals PP Rubens en Victor Servranckx woonden in Elewijt. Ook nu wonen er nog verschillende schilders, beeldhouwers ... die tijdens het weekend van de kunstenaarsroute (tweejaarlijks evenement ingericht door de gemeente Zemst) hun werken tentoon stellen. Zij hebben graag dat je eens langskomt in hun atelier of gewoon bij hen thuis of op ėėn van de locaties waar ze samen met anderen tentoonstellen. Wie weet kan je wel een mooi schilderij, originele foto of een uniek sieraad op de kop tikken.
De locaties zijn zowel met de wagen als de met fiets te bereiken.Gelieve het aantal wagens te beperken gezien er meestal op de straat moet geparkeerd worden en het aantal parkeerplaatsen bij sommige kunstenaars beperkt is.

Vanaf 19u gezellig samenzijn in de bar. Tevens wordt een diner aangeboden aan de prijs van 13 € per persoon (kinderen 6,5 €)
Menu: Tomatensoep - kalkoenfilet met dragonsaus, seizoensgroenten en kroketten - gebak.

Zondag 29 augustus

9.45 uur: Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgende weekend.
We maken een wandeling in de omgeving en brengen een bezoek aan het Sportimonium waar je aan de hand van radio- en tv-fragmenten, foto's, trofeeën en andere objecten van sporthelden het verhaal van de sport kan volgen.
Voor de mensen die niet deelnemen aan de wandeling:
10.30u vertrek te voet of 10.45u met de fiets naar het sportimonium waar we verwacht worden tegen 11u.
We mogen op de parking verblijven tot 16u. Wie nog enkele kunstenaars wil bezoeken kan dit dus gerust doen.

Wegwijzer

E19 (Brussel - Antwerpen) uitrit 11 (Zemst, Bloso-domein). Aan het einde van de afrit nemen we richting Hofstade (N267). Aan de lichten rechts, richting Elewijt (N227). Na 600m rechts (zie bordje Elewijt Center - De Zwerfautoklub) De parking bevindt zich aan de rechterkant van de straat.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __