Weekend Duffel
10-11-12 September 2010

Vrijdag 10 september:
Samenkomst op de parking in de G. Van der Lindenlaan te 2570 Duffel vanaf 15 uur. In de omgeving van de parking zijn er verschillende gelegenheden om tussen pot en pint wat bij te praten, o.a. in "De Pelikaan", Gemeentestraat 2, 2570 Duffel, ea...
Zaterdag 11 september:
Wij bezoeken (zoveel mogelijk per fiets en via knooppunten) in twee groepen:
  • 't Grom ( Groentemuseum) in Sint-Katelijne-Waver.
  • Het domein van de oude abdij Roosendael in de Netevallei. Alleen het monumentale Poortgebouw, het Pesthuis, het Koetshuis, een deel van de ommuring, een deel van het abdissenkwartier, enkele bruggetjes, de ringgracht, waterputten,.... herinneren nog steeds aan de abdij.
‘s Middags is er gelegenheid om een middagmaal te gebruiken aan 13,50 euro per persoon. (drank niet inbegrepen) in de Mitzeelhoeve aan het Grom.
U kan kiezen uit:
  • Vlaams stoofvlees met frietjes
  • Koninginnehapje met frietjes
Zondag 12 september:
9u45: Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgend weekend. Aansluitend is er een culturele wandeling (o.a. museum "het gasthuis") doorheen Duffel.
15 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) op basis van 2 personen, vanaf de derde persoon 7,5 euro.Gelieve het bedrag voor het eten (vóór 3 september 2010) te storten op het rekening nr. 979-9221953-71 van de VKT-De Zwerfautoklub - Hasselt met de vermelding van de menukeuze (stoofvlees of koninginnehapje) en het aantal volwassenen en kinderen.
GPS Coördinaten: N 51° 05' 48" en O 004° 30' 24"

Via E313 Antwerpen - Hasselt - Luik:
Uitrit 19 Massenhoven, vervolg uw weg op de N 14 richting Lier. Neem in Lier rechtsaf de ring (R16), aan de derde lichten (rechts is een CARREFOUR), rechtsaf richting Mechelen (N14). Bij het binnenkomen van de gemeente Duffel het rondpunt oprijden. Hierop de derde afslag nemen = richting Mechelen, E19 Rumst. Dit is de G. Van Der Lindenlaan en de parking ziet u onmiddellijk op uw linkerkant.

Via E19 Antwerpen, Mechelen, Brussel:
Uitrit 8 Rumst, richting Duffel, Lier. De baan Antwerpen - Mechelen oversteken en dan de weg voor u blijven volgen tot in Duffel. Spoorweg onderdoor. Aan de lichten links richting Lier volgen. Aan de rechterkant ziet u het postgebouw met vlak daar achter de parking in de G. Van Der Lindenlaan.