VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Diest
15-16-17 Oktober 2010

Diest is een kleine gezellige stad aan de Demer in Vlaams Brabant. De stad is door velen gekend van het Provinciaal domein "Halve Maan" en ook als voormalige garnizoensstad. Het heeft een historische stadscentrum met vele beschermde monumenten, leuke winkelstraatjes en gezellige cafeetjes en eetgelegenheden.
Vrijdag 15 oktober:
Vanaf 16u00 samenkomst op de parking van Sportcentrum Karteria Kluisbergstraat 21, 3290 Diest.
's Avonds gezellig samenzijn in de cafetaria van Karteria.
Zaterdag 16 oktober:
Voormiddag: geleide wandeling door de oude stadskern en bezoek aan het begijnhof met de Sint-Catharinakerk.Namiddag: individuele zoektocht in het centrum van Diest.
's Avonds: gezellig samenzijn in de cafetaria van het sportcentrum met prijsuitreiking van de zoektocht.
Zondag 17 oktober:
Sluiting van het weekend met mogelijkheid tot inschrijven voor het volgend weekend, gevolgd door een wandeling in de omgeving.
Deelnameprijs:
€ 15,00 per wagen (niet voor wie zich abonneerde op de weekends)
Wegwijzer:
Vanuit Brussel: E314 richting Aken, afrit 24 (Bekkevoort). Rechts richting Diest. Na +/- 5 km aan de verkeerslichten rechtdoor tot aan het rond punt. Neem 3de afslag en daarna 1ste straat links. Karteria ligt onmiddellijk links.
Vanuit Limburg: E314 richting Leuven, afrit 25 (Diest/Halen). Rechts richting Diest. Na +/- 3 km aan het rond punt van de ring, 3de afslag. Aan het volgend rond punt 2de afslag en aan de verkeerslichten rechts. Aan het volgende rond punt neem 3de afslag en daarna 1ste straat links. Karteria ligt onmiddellijk links.
Vanuit Antwerpen: E313 richting Luik, afrit 24 (Geel-Oost). Links richting Diest. Na +/- 9 km aan het rond punt 1ste afslag richting Scherpenheuvel. (niet Diest volgen) Na 3 km links N127 richting Diest en aan de lichten rechts. Aan het volgend rond punt 1ste afslag en daarna 1ste straat links. Karteria ligt onmiddellijk links.
Terug
dezwerfautoklub.be © 2004 - 2019 Ons privacy statement Created by Dominique Salden a