Weekend Lembeke
20-21-22 Oktober 2006

Vrijdag 20 oktober:
Samenkomst op de camping "VKT Malpertuus", Tragelstraat 12, Lembeke.
´s Avonds gezellig samenzijn in de kantine van de camping.
Er is een bakker op 1200m.
Zaterdag 21 oktober:
We bezoeken Gandagas, vulstation van allerhande gasflessen, ook lichtgewicht en 6kg flessen.
We vertrekken om 9 uur met eigen vervoer, richting Gent, Wiedauwkaai 109, waar we een gezamelijke uitleg krijgen over het keuren, vullen en andere nuttige tips voor in de motorhome.
Daarna rijden we naar het vulstation, Singel 33, Gent, waar we het vulproces in volle werking zien.
Daar is er mogelijkheid je motorhome gratis te wegen, op voorhand inschrijven is noodzakelijk.
Rond 12 uur verlaten we Gandagas en is men in de namiddag vrij.
In de Lembeekse bossen is een duathlon aan de gang.

De terugtocht kan langs dezelfde weg of via een korte autotocht langs rustige wegen.

+/-18 uur wandelzoektocht in de Lembeekse bossen met een versnapering-stopplaats.
Een zaklamp is handig.
Bij aankomst op de camping is er nog een hapje in de kantine.
Zondag 22 oktober:
10.00u: Brandweeroefening. De brandweer komt op het terrein demonstreren en geeft praktische tips.
Afsluiten en aanmelden voor volgend weekend.

Gelieve elk zijn afval te sorteren in de containers.
  • Komende van Antwerpen, neem de E34/N49. Aan de verkeerslichten te Kaprijke neem je links de N456, richting Lembeke. Aan T in Lembeke dorp, rechtsaf en 50m verder links afslaan (voor kerk).
    Verderop rechtsaf richting Eeklo en bordjes "VKT Malpertuus" volgen.
  • Komende van kust: te Aalter richting Maldegem en E34/N49 op naar Antwerpen, aan lichten te Kaprijke neem je rechts de N456, richting Lembeke. Verder zie komende van Antwerpen.
  • Van E40 of E17: afrit 14 expo volgen, over de expo tot aan rondpunt richting Zelzate, over brug en binnenring op. Ring volgen tot verkeerslichten te Wondelgem, links aanhouden. Links afslaan aan Brico/Mac Donalds de N456 op. Deze blijven volgen tot T te Lembeke, linksaf richting Eeklo en bordjes "VKT Malpertuus" volgen.
  • Of volg je GPS.