Weekend Lier
14-15 Januari 2011

Vrijdag 14 januari:
Samenkomst vanaf 16 uur op de parking "Dungelhoeffsite", Boomlaarstraat 125, 2500 Lier (zwemparadijs "De Waterperels").
In het "rest-eau-café De Waterkoelte" gelegen in het zwemparadijs kunnen wij iets eten, drinken en bijpraten.
Zaterdag 15 januari:
Gezamenlijk ontbijt in de "De Waterperels".
De voormiddag kan daarna door jullie zelf worden ingevuld, bv. zwemmen (kinderen en kleinkinderen, waarvan de ouders in 2010 minstens drie weekenden deelnamen, zwemmen gratis!!!!!), de wekelijkse zaterdagmarkt op de Grote Markt, Eikelstraat en Zimmerplein, slenteren door de winkelstraten, ...
In de namiddag gaan wij met gidsen enkele bezienswaardigheden in Lier stad bezoeken.
's Avonds kunnen wij weer terecht in het "rest-eau-café De Waterkoelte".
Zondag 16 januari:
9u45 Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgend weekend. Aansluitend wandelen wij langs het Felix Timmermanspad.
€15 per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + €5 per persoon, vanaf de derde persoon €8.
Kinderen waarvan de ouders in 2010 minimaal 3x aan onze weekends deelnamen: Gratis. Andere leden alsook grootouders die hun kinderen en/of kleinkinderen willen verrassen betalen €5,00 per kind.
Gelieve het bedrag voor het weekend, met vermelding van aantal volwassenen/kinderen, te storten op het rekeningnummer: BE49 9799 2219 5371 en Biccode: ARSPBE22XXX van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt).
GPS Coördinaten: N 51° 08' 00.22" en O 4° 33' 31.16"
Vanuit Oost-Vlaanderen, Limburg en de Kempen: E313 Antwerpen-Hassel-Luik, tot afrit 19 (Massenhoven). De N14 nemen richting Lier. Aan de ring rechtsaf de R16 oprijden tot ongeveer 1km. na de tweede lichten. Hier dan linksaf de Boomlaarstraat in rijden, de parking ligt aan de rechtse kant.
Vanuit Brussel, Mechelen: E19 Antwerpen-Brussel, tot afrit 8 (Rumst). Richting Duffel, Lier oprijden tot aan de ring in Lier. Linksaf de R16 oprijden en na ongeveer 500m. rechtsaf de Boomlaarstraat in rijden, de parking ligt aan de rechtse kant.
Vanuit Aarschot: N10 tot aan de ring in Lier. Linksaf de R16 oprijden en ongeveer 500m. na de eerste lichten rechtsaf de Boomlaarstraat in rijden, de parking ligt aan de rechtse kant.