VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Boom

8-9-10 April 2011

Vrijdag 8 april

Samenkomst vanaf 16 uur op de parking van "De Schorre", Kapelstraat 83, 2850 Boom. (recht tegenover de St.-Annakapel)
Wij ontmoeten elkaar 's avonds in de "Brasserie De Schorre", gelegen op het terrein van De Schorre zelf. (In deze brasserie zijn we trouwens heel het weekend welkom)

Zaterdag 9 april

In de voormiddag vertrekt er een groep samen met een gids naar Klein-Willebroek waar we alles te weten komen over het kanaal Brussel-Willebroek en het lokale leven. (via veerpont)
Een tweede groep brengt een bezoek aan het museum "Rupelklei " in Terhagen, waar wij een beeld krijgen van het proces van de baksteennijverheid.
Beide locaties bevinden zich op minder dan 2 Km van onze toegewezen parking. Te voet of per fiets is aangewezen.

In de namiddag wisselen de groepen.

Zondag 10 april

9u45 Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgend weekend. Aansluitend wandeling in de omgeving.

Wegwijzer

Niet langs A12, in Boom centrum zijn werken!!!!!!

GPS-coördinaten: N 51° 05' 08" ; O 4° 22' 37"

Via E19 Antwerpen - Brussel, afrit 8 Rumst-Duffel.
Hier richting Rumst = Tiburstraat. In Rumst-centrum rechtdoor = Kerkstraat, rechtdoor = Tuinwijk teneinde rechts en onmiddellijk linksaf de Steenberghoekstraat, hier teneinde rondpunt op waar je de tweede afslag neemt rechtdoor = Nieuwstraat tot in centrum van Terhagen.
Rechtsaf Kardinaal Cardijnstraat richting Boom. Uit het centrum van Terhagen komt u in de Kapelstraat. Links ziet u de St.-Annakapel en rechts daartegenover onze parking.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __