Weekend Boom
8-9-10 April 2011

Vrijdag 8 april:
Samenkomst vanaf 16 uur op de parking van "De Schorre", Kapelstraat 83, 2850 Boom. (recht tegenover de St.-Annakapel)
Wij ontmoeten elkaar 's avonds in de "Brasserie De Schorre", gelegen op het terrein van De Schorre zelf. (In deze brasserie zijn we trouwens heel het weekend welkom)
Zaterdag 9 april:
In de voormiddag vertrekt er een groep samen met een gids naar Klein-Willebroek waar we alles te weten komen over het kanaal Brussel-Willebroek en het lokale leven. (via veerpont)
Een tweede groep brengt een bezoek aan het museum "Rupelklei " in Terhagen, waar wij een beeld krijgen van het proces van de baksteennijverheid.
Beide locaties bevinden zich op minder dan 2 Km van onze toegewezen parking. Te voet of per fiets is aangewezen.

In de namiddag wisselen de groepen.
Zondag 10 april:
9u45 Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgend weekend. Aansluitend wandeling in de omgeving.
15€ per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + 5 euro/wagen op basis van twee volwassenen, vanaf derde volwassene: 6 euro per persoon. Inwonende kinderen tot 15 jaar gratis.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten op het rekeningnummer: BE49 9799 2219 5371 en Biccode: ARSPBE22XXX van VKT-De zwerfautoklub (Hasselt)
Niet langs A12, in Boom centrum zijn werken!!!!!!

GPS-coördinaten: N 51° 05' 08" ; O 4° 22' 37"

Via E19 Antwerpen - Brussel, afrit 8 Rumst-Duffel.
Hier richting Rumst = Tiburstraat. In Rumst-centrum rechtdoor = Kerkstraat, rechtdoor = Tuinwijk teneinde rechts en onmiddellijk linksaf de Steenberghoekstraat, hier teneinde rondpunt op waar je de tweede afslag neemt rechtdoor = Nieuwstraat tot in centrum van Terhagen.
Rechtsaf Kardinaal Cardijnstraat richting Boom. Uit het centrum van Terhagen komt u in de Kapelstraat. Links ziet u de St.-Annakapel en rechts daartegenover onze parking.