Weekend Hamont
13-14-15 Mei 2011

Vrijdag 13 mei:
Vanaf 15u samenkomst op de parking van voetbalterrein Exelsior, Watermolenstraat te Hamont.
's Avonds gezellig samenzijn in de kantine vanaf 19u.
Zaterdag 14 mei:
In de voormiddag maken we, onder leiding van gidsen, een stadswandeling in Hamont. Deze wandeling brengt ons onder meer naar het oude middeleeuwse stadsplein met zijn handvol teutenhuizen.
Tevens bezoeken we de Napoleonsmolen, een unieke combinatie van graanwindmolen en olieslagmolen.De Napoleonsmolen, tevens start van de wandeling, ligt op 3 km van onze parking. De verplaatsing kan dus best te voet of met de fiets gebeuren. Wie met de wagen gaat moet parkeren in de Kapelstraat (parking molen niet toegankelijk wegens werken)
In de namiddag maken we een huifkarrentocht door de Limburgse Kempen, ver weg van alle drukte.
Vanaf 19u gezellig samenzijn in de kantine.
Zondag 15 mei:
9.45 uur: Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgende weekend.
Daarna maken we een wandeling in de omgeving.
€15 per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + €7 per persoon, inwonende kinderen tot 15 jaar gratis, vanaf de derde persoon €11.
Gelieve het bedrag voor het weekend ten laatste vóór 5 mei te storten op het rekeningnummer
IBAN: BE49 9799 2219 5371 - BIC: ARSPBE22XXX van VKT - De Zwerfautoklub - Hasselt met vermelding van "weekend Hamont".
Via E314, afrit 29 Houthalen Helchteren. Daarna N74 richting Eindhoven Houthalen. Rechtdoor N715 volgen richting Houthalen, daarna richting Hechtel-Eksel. We komen op de N74 (autosnelweg) en volgen deze tot de afslag N790 Hamont-Achel. Aan het 2e rond punt nemen we links N712 (Hamont-Achel) We rijden door het centrum van Neerpelt en blijven N712 volgen. Over de spoorweg, aan rond punt rechtdoor N71 Hamont (NIET naar Achel)
Na 2,2 km aan transport Hoeben (vớớr Texaco garage) linksaf. Pijltjes Zwerfautoklub volgen.Via E313 afrit 23 Geel, daarna richting Mol Lommel Overpelt Neerpelt. Aan het rond punt rechtdoor de N71 blijven volgen. Voor het volgende rond punt rechts N74, afslag Neerpelt, deze weg volgen tot aan de afslag N790. Daarna verder zoals hierboven.