Weekend Geel
19-20-21 Augustus 2011

Vrijdag 19 augustus:
Samenkomst vanaf 16 uur op de parking van "VZW Geels Volkstoneel", Rauwelkoven 59a, 2440 Geel.

Vanaf 19 uur kunnen wij tussen pot en pint bijpraten in de zaal van het "Geels Volkstoneel". (zaal gehuurd door de Zwerfautoklub)
Zaterdag 20 augustus:
Wij verdelen ons in groepen: (verplaatsing te voet, per fiets of met zo weinig mogelijk wagens)
  • Met een gids bezoeken wij het "Gasthuismuseum". Wij maken kennis met het dagelijks leven in het oude gasthuis door de eeuwen heen: de ziekenverzorging, de gezinsverpleging en de Dimpnalegende.
  • Onder begeleiding van een gids bezoeken wij een netwerk van "paddekens" en "steegjes", dikwijls onbekend maar bol van historiek.
Na de middag worden de groepen gewisseld.

's Avonds om 19 uur gezellig samenzijn in de zaal van het "Geels Volkstoneel" waar wij ons gaan inzetten voor een leerrijke quiz.
Zondag 21 augustus:
9u45: Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgend weekend. Aansluitend is er een wandeling.
15 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) op basis van 2 personen + 4 euro/persoon - inwonende kinderen gratis - vanaf de derde persoon 8 euro.
GPS Coördinaten: N51° 10' 05" en O4° 58' 13"

Via E313 Antwerpen - Hasselt - Luik:

Afrit 23, vervolgens richting GEEL centrum (= Snelwegstraat, Antwerpseweg) gedurende 4,4km.In Geel op de rotonde links afslaan (= Westelijke ring). Deze volgen gedurende 2,4km. Juist over spoorweg, rechts Rauwelkoven inslaan. (ongeveer 500 meter) De parking bevindt zich aan de linkerkant.